Pumps & Valves beurs Rotterdam

Dit jaar heeft NKI Neede voor de tweede keer deelgenomen aan de Pumps & Valves beurs. Op deze beurs kon u een greep uit ons assortiment afsluiters, appendages en pompen bezichtigen. Daarnaast stond er op onze stand het nieuwe model elektrische aandrijving van J+J. De J4C is een koolborstelloze elektrische aandrijving die geschikt is voor zowel 24 als 220 volt. Wilt u meer weten over deze elektrische aandrijving? Klik dan hier.
Daarnaast presenteerden wij ook een aantal producten die geproduceerd zijn op onze afdeling kunststofbewerking.

Mede dankzij uw bezoek was het voor ons een succesvolle deelname met daarbij veel belangstelling voor onze producten. Wij hopen dat u tijdens dit bezoek een goede indruk heeft gekregen van onze organisatie en verheugen ons op de verdere samenwerking!

Mocht u de beurs gemist hebben of naar aanleiding van uw bezoek nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@nkineede.nl of bel 0545-293515.