Nieuwe collega’s volgen lascursus volgens DVS norm

Voor onze afdeling kunststofbewerking is NKI Neede als bedrijf gecertificeerd volgens de DVS norm. DVS staat voor Deutscher Verband für Schweissen und verwandte verfahren e.V. Dit is een certificering die wordt gezien als leidende norm op het gebied van kunststof laswerk. Naast deze bedrijfscertificering beschikken ook alle medewerkers die langer dan 2 jaar in dienst zijn over dit individuele las certificaat.

Vorige week was het de taak aan drie van onze nieuwe medewerkers om een lascursus te volgen via de DVS norm. Ze hebben de kneepjes van het vak geleerd door zowel theorie als praktijk toe te passen. Er zijn verschillende aspecten en technieken behandeld om kunststof op een zo goed mogelijke manier te lassen.

Middels de DVS certificering waarborgen we de kwaliteit van ons laswerk en zorgen we ervoor dat alle producten vakkundig worden opgeleverd.