Nieuwe zaagbaan

Naast lassen is zagen voor ons een zeer veel voorkomende werkverrichting. Zeker als het gaat om serie matig werk dat met precisie moet worden uitgevoerd. Met de aankoop van deze zaagmachine inclusief trog kunnen we lengtes PVC, PP en PE buis van 13 meter in de diameter van 50mm t/m 450mm op allerlei manieren eenvoudig zagen. De lineaire loopwagen zorgt voor een zeer nauwkeurige aanslag zodat er op de mm nauwkeurig kan worden gezaagd. Tevens kan de zaag voorzien worden van een draaiplateau waarbij het mogelijk is om de buizen in een gewenste radius te zagen zodat deze zowel op 90º als 45º aansluiting op een buis kunnen worden gelast. Ook deze machine is weer een aanvulling die voldoet aan ons streven om op een professionele en efficiënte wijze onze werkzaamheden naar tevredenheid van onze relaties uit te voeren.